Humanitarna akcija Vratimo Petri osmijeh

19
Jan

Udruga studenata socijalnog rada ''ZAMFIS'' organizira humanitarnu akciju pod nazivom ''Vratimo Petri osmijeh'' u svrhu prikupljanja sredstava za invalidska kolica Petri Tolić (11) iz Gruda koja boluje od cerebralne paralize.

Za ovu akciju otvorena je telefonska linija pod nazivom ''Dobri telefon'' koja će biti otvorena do kraja veljače. Broj otvorene linije je 092 880 836, a cijena poziva je 1,00KM. Za navedeni broj PDV se neće naplaćivati. Pozivom na ovaj broj pomažete u prikupljanju novčanih sredstava. Cijena specijalnih invalidskih kolica iznosi 5000KM.

Također na info pultu Mepas Mall-a nalazi se kutija gdje možete ostaviti svoje priloge. Svoj doprinos možete dati i uplatom na broj žiroračuna: 3381302231577545 s naznakom za humanitarnu akciju ''Vratimo Petri osmijeh''.

Ovim putem studenti su se zahvalili prijateljima projekta HT ERONET-u i Mepas Mall-u.

Vjerujemo da ćete prepoznati važnost ove akcije i omogućiti Petri bolji život. Također pozivamo sve koji žele sudjelovati u ovoj akciji na bilo koji način da nam se jave na naš mail: ussr.zamfis@gmail.com, navode iz Udruge studenata ZAMFIS.