Bez većih incidenata u Mostaru i županiji; Prva beba u 2013. u Mostaru rođena pred zoru

02
Jan

Tijekom novogodišnje noći na području Mostara, ali i cijele županije nije zabilježen nijedan incident ili narušavanje javnog reda i mira, odnosno nije bilo događaja koji bi bili zanimljivi za javnost, priopćeno je iz Operativnog centra MUP-a HNŽ za Bljesak.info.

Dežurni u vatrogasnom operativnom centru za naš medij rekao je da su vatrogasci u protekla 24 sata intervenirali tri puta. Dvije intervencije su bile na gašenju otpada, dok su vatrogasci jednom intervenirali na gašenju niskog raslinja. U dežurnoj službi Hitne pomoći nam nisu željeli ustupiti informacije o intervencijama ove ustanove.

U Mostaru je tijekom noći rođena jedna beba, a kako je za Bljesak.info rečeno u Centru za majku i dijete u Brankovcu očekuje se rođenje još dviju beba tijekom utorka. Prvi stanovnik Mostara u 2013. rođen je u 04:45 sati. Majka je na svijet donijela zdravo žensko dijete težine 3 kg i 410 gr, a dužina je bila 52 cm.

Na porođajnom odjelu Kliničke bolnice Mostar na Bijelom brijegu tijekom noći i jutra nisu rođeni novi stanovnici.

Damir Čutura glasnogovornik Uprave policije MUP-a ŽZH za Bljesak.info izjavio je da na području ove županije nije bilo narušavanja javnog reda i mira, niti su zabilježena nova kaznena djela. "Registrirana je tek jedna prometna nesreća sa manjom materijalnom štetom", rekao je Čutura.